Werkwijze

De dienstverlening en de werkwijze welke AAmaron hanteert, is als volgt. De relatie tussen de klant en AAmaron berust op een vertrouwensbasis, waarbij de klant voorop staat en alle persoonlijke en zakelijke informatie, vertrouwelijk wordt behandeld.

Het opbouwen van een duurzame relatie tussen de klant en AAmaron is een van de belangrijkste uitgangspunten. De klant heeft steeds te maken met dezelfde contactpersoon. Tevens vermelden wij hierbij dat wij werken met zeer flexibele en professionele software.

De invulling van onze dienstverlening kwalificeert zich als flexibel waarbij de ondernemer persoonlijk kan worden bezocht op zijn of haar zaken- of privť-adres. Het is dus niet noodzakelijk het administratiekantoor te bezoeken.

Afspraken kunnen worden gemaakt op die tijdstippen waarbij rekening wordt gehouden met de bereikbaarheid en beschikbaarheid van de ondernemer. De ondernemer kan zich optimaal bezighouden met het zakendoen en worden de financiŽle zaken behandeld op een tijdstip, dat de ondernemer het uitkomt. Afspraken buiten kantoortijden, in de avonduren zijn hierin zeker optioneel.

Extra controle BTW schulden
De belastingdienst controleert ondernemers extra of zij hun BTW schulden hebben gemeld met een correctie BTW-a ... Lees verder >>
Weet u al wat het IBAN van uw onderneming is?
Het is nu de tijd om te starten met de controle van de stamgegevens van uw klanten en leveranciers. Vergis u n ... Lees verder >>