Diensten

AAmaron verzorgt financiŽle dienstverlening aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Onze dienstverlening bestaat uit een aantal zaken waaronder:

  • het verwerken van uw administratie
  • het samenstellen jaarrapporten, tussentijdse cijfers en diverse prognoses
  • het verzorgen van de salarisadministratie
  • verlenen van tijdelijke administratieve ondersteuning

Starters

Onze ervaring is dat starters graag wat extra begeleiding krijgen bij aanvang van hun onderneming. Bij AAmaron kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding bij het opstarten van uw onderneming. Daarnaast nemen wij voor zolang daar behoefte aan bestaat uw administratie na verwerking met u door zodat u weet wat er goed gaat en wat er wellicht anders en makkelijker kan. Uiteraard kunt u altijd met al uw vragen bij ons terecht.

Workshops

Voor zowel de startende ondernemer als reeds gevestigde ondernemers en zzp-ers verzorgen bieden wij u diverse cursussen aan.

VVE Beheer

Naast financiŽle dienstverlening aan ondernemingen is AAmaron ook actief op het gebied van VVE-beheer. Graag verwijzen u naar het betreffende gedeelte op de site voor meer informatie.

IB-aangiften particulieren

Tot slot zijn wij ook graag particulieren van dienst middels het indienen van de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting.

Extra controle BTW schulden
De belastingdienst controleert ondernemers extra of zij hun BTW schulden hebben gemeld met een correctie BTW-a ... Lees verder >>
Weet u al wat het IBAN van uw onderneming is?
Het is nu de tijd om te starten met de controle van de stamgegevens van uw klanten en leveranciers. Vergis u n ... Lees verder >>