Diensten: Persoonlijke begeleiding van starters / Workshop

Om zelf een eigen onderneming te beginnen kan een hele stap voor u zijn en wellicht komt er een hoop op u af. Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn.

U dient zich aan te melden bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst en er zal een zakelijke rekening geopend moeten worden. Graag staan wij u bij in de contacten met deze en eventuele andere externe partijen. Soms is er een kredietfaciliteit noodzakelijk. In dit financieringstraject zijn wij u graag van dienst.

Samen met u maken wij een ondernemingsplan en werken prognoses uit. Zodra u dan echt van start gaat, verzorgen wij uw administratie en bespreken aan de hand hiervan of uw plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor diverse workshops om nog meer uit uw onderneming te halen. Graag verwijzen wij u naar het betreffende onderdeel op de website voor meer informatie.

Extra controle BTW schulden
De belastingdienst controleert ondernemers extra of zij hun BTW schulden hebben gemeld met een correctie BTW-a ... Lees verder >>
Weet u al wat het IBAN van uw onderneming is?
Het is nu de tijd om te starten met de controle van de stamgegevens van uw klanten en leveranciers. Vergis u n ... Lees verder >>